Juridische informatie

Maatschappelijke zetel

Anderson Bright BV
Oktrooiplein 1, 9000 GENT
BELGIË
 

BTW Nummer – VAT Number

BE0704.979.172
 

Contactinfo

09 274 06 18
Info@andersonbright.com
 

Verantwoordelijke rechtbanken & arrondissement.

RPR Gent, Enkel de rechtbanken van Gent zijn bevoegd bij geschillen.
 

Gebruik van de website

Verantwoordelijkheid

Anderson Bright BV kan nooit verantwoordelijk gesteld worden voor storingen, onderbrekingen of fouten op deze website. Anderson Bright BV is niet verantwoordelijk voor content op externe websites die linkt naar deze website.
 

Intellectuele eigendom

Alle teksten, layouts, foto’s, logo’s en elementen van elke soort op deze website zijn beschermde intellectuele eigendom van Anderson Bright BV. De publicatie, communicatie en algemeen beschikbaar maken van teksten, layouts, foto’s, logo’s en elementen van elke soort op deze website voor commercieel gebruik is verboden, tenzij er schriftelijke toestemming is van Anderson Bright BV.
 

Privacy policy

Onze privacy policy vind je hier.

Gedetailleerde info opvragen

Solliciteer spontaan

Disclaimer

Solliciteer via het onderstaand formulier.

Software Freelancer worden?

De stap zetten naar een bestaan als freelance Software Developer is een belangrijke professionele keuze. De freelance software markt in België biedt talloze opportuniteiten, maar ook vele valkuilen. Dit is exact waar onze expertise helpt, wij begeleiden je om juiste keuzes te maken & jouw freelance verhaal succesvol te starten. Neem onderstaand contact met ons op en wij koppelen zo snel mogelijk terug.