Anderson Bright: IT Project Staffing Specialists

Anderson Bright is een Belgisch rekruteringsbedrijf dat zich uitsluitend specialiseert in het rekruteren van IT Freelancers binnen Software Development.

We zijn reeds dé vertrouwde partner in het aanleveren van IT Freelance toptalent in Software Development voor vele toonaangevende bedrijven in België. Onze klanten gaan van start-ups tot en met KMO’s & multinationals.

 

Onze missie

Het is onze missie om zowel bedrijf als kandidaat het meest optimaal te begeleiden bij het vinden van freelance software talent of een software project. Dit in een samenwerking waarbij kwaliteit, persoonlijkheid & transparantie centraal staan.

7

Business
Managers

+50

Software Consultants op project

#1

Market position
we aim for

Anderson Bright heeft de visie om het meest bekende middelpunt te worden in België voor superieure dienstverlening in IT Contract Recruitment in Software Development.

Om dit doel te bereiken doen wij er alles aan om de beste omgeving te creëren voor
getalenteerde & ervaren medewerkers. Dit omdat enkel de beste medewerkers de beste dienstverlening kunnen garanderen.

Onze visie

Waar wij het verschil maken

Nichefocus

Bij Anderson Bright geloven we heel sterk dat, indien je het beste talent van de markt wenst aan te trekken, je hiervoor een zo groot mogelijk deel van de markt dient te bereiken om de hoogste slaagkansen te creëren. Dit doen we aan de hand van onze sterke nichefocus. Elk van onze Business Managers is gespecialiseerd in één regio & technologie binnen Software Development, hierdoor creëren we de hoogst mogelijke aanraking met de freelance software markt en bereik je als kandidaat of klant heel direct een bijna totaalbeeld van de beschikbare software projecten of Software Experten in een specifieke regio en technologie.

Hiernaast hebben wij via deze strategie over de jaren heen één van de sterkste en meest diepgaande netwerken van freelance Software Experten en freelance software project opportuniteiten opgebouwd in België.

Uiterst ervaren & sterk getrainde Business Managers

Al onze Business Managers zijn stuk voor stuk senior professionals die kunnen terugvallen op jarenlange ervaring in de IT Recruitment sector. Hierboven op worden onze Business Managers intensief & consistent getraind om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe trends en technologieën. Hierdoor staat u telkens in contact met een specialist en wordt de kwaliteit van de dienstverlening gegarandeerd.

Proactief, snel & transparant

Bij Anderson Bright kunnen we heel snel schakelen. Dit telkens met een uiterst proactieve en transparante houding.

Het Anderson Bright DNA

Passie,
We love what we do

We houden van hetgene waarin we het beste zijn: IT Freelance topkandidaten matchen met topbedrijven. Niet enkel onze Business Managers, maar ook onze kandidaten hebben telkens opnieuw een passie voor wat ze doen.

Respect,
Everyone counts

Bij Anderson Bright werken we in een sfeer waarbij vertrouwen & wederzijds respect key zijn. We behandelen iedereen op een correcte, vriendelijke en eerlijke manier. We delen wat we weten en groeien samen. 

Excellentie,
We strive for the best

Elke dag opnieuw doen wij er alles aan om te verbeteren in ons vak, om zo onze klanten en kandidaten nog beter te kunnen begeleiden & adviseren.

Ondernemerschap,
We make things happen

Gaat niet, bestaat niet. Ongeacht de omstandigheden en uitdagingen zijn wij ervan overtuigd dat er altijd een oplossing bestaat.

Langetermijndenken,
We think ahead

Anderson Bright staat voor het opbouwen van langetermijnrelaties. Wij geloven heel sterk dat dit de beste manier is om zowel als bedrijf en als persoon het meest duurzaam & consistent te groeien.

Deel uitmaken
van ons DNA?

Ontdek onze interne vacatures.

Gedetailleerde info opvragen

Solliciteer spontaan

Over Anderson Bright

Solliciteer via het onderstaand formulier.

Software Freelancer worden?

De stap zetten naar een bestaan als freelance Software Developer is een belangrijke professionele keuze. De freelance software markt in België biedt talloze opportuniteiten, maar ook vele valkuilen. Dit is exact waar onze expertise helpt, wij begeleiden je om juiste keuzes te maken & jouw freelance verhaal succesvol te starten. Neem onderstaand contact met ons op en wij koppelen zo snel mogelijk terug.