Vind vandaag nog jouw droomproject in Software, Infra, Data of ERP

Freelance developer, analyst, architect, teamlead, product owner of project manager in Software, Infra, Data of ERP? Wij begeleiden & adviseren je bij het vinden van een nieuw & uitdagend project dat voldoet aan je werkregio, technische kennis & dagtarief. 

Anderson Bright staat bekend als betrouwbare partner met oog voor een kwalitatieve, persoonlijke & transparante samenwerking. Je kan er steeds op rekenen dat onze Business Managers luisteren naar jouw behoeften en enkel relevante projecten voorstellen.

Onze
Werkwijze

Eerste
contact

Alles start met een gesprek met één van onze Business Managers. Hij of zij brengt jouw ervaring & kennis, gewenste werkregio & dagtarief in kaart. Ons doel hier is om te luisteren. 

Start
zoektocht

Op basis van jouw profielschets tijdens het eerste contact kijken we als er een match is met één van onze projecten in portefeuille. Tegelijk gaan we ook proactief op zoek naar andere passende IT Projecten.

Voorstelling
kandidaten

We contacteren je onmiddellijk indien er een match is met één of meerdere projecten. Dit enkel indien de match reëel & duurzaam is, we verspillen niet jouw tijd met irrelevante projecten. We bellen je op om de details te overlopen, stellen je voor & plannen een interview in bij onze klant.

Start project
& opvolging

Indien er na het interview een positieve feedback is van beide kanten (klant en jijzelf) kan je starten op project en rekenen op een goede opvolging tijdens de looptijd ervan. Is de uitkomst negatief? Dan geven we jou altijd feedback waarom je niet werd geselecteerd en zoeken we proactief naar andere opportuniteiten.

AndersonGrant

Werken met Anderson Bright

1. Je krijgt een overzicht van bijna alle IT Project opportuniteiten in jouw regio

Door de sterke & gespecialiseerde verankering van Anderson Bright per markt, regio & technologie staan wij dagelijks in contact met bedrijven binnen jouw regio die op zoek zijn naar IT Contractors. Hierdoor krijg je een bijna volledig overzicht van alle projecten binnen jouw regio en vakgebied.

2. Je kiest voor langetermijnprojecten en een langetermijnpartner

Anderson Bright specialiseert zich uitsluitend in langetermijnprojecten (vanaf +1j). Hiernaast kies je bij ons voor een samenwerking op lange termijn. Een samenwerking waarbij je altijd kan terugvallen op ons diepgaand netwerk & uitgebreide marktkennis.

3. Reële en relevante projecten bij toonaangevende bedrijven

Wij stellen je enkel projecten voor wanneer alle factoren matchen, geen bombardement aan opdrachten, maar enkel reële en relevante IT Projecten.

Ook heeft Anderson Bright reeds vele partnerships en exclusieve samenwerkingen met toonaangevende bedrijven in België, dit gaande van start-ups tot en met KMO's & multinationals. Hierdoor sta je als kandidaat steeds een stapje voor!

Gedetailleerde info opvragen

Solliciteer spontaan

Voor Freelancers

Solliciteer via het onderstaand formulier.

Software Freelancer worden?

De stap zetten naar een bestaan als freelance Software Developer is een belangrijke professionele keuze. De freelance software markt in België biedt talloze opportuniteiten, maar ook vele valkuilen. Dit is exact waar onze expertise helpt, wij begeleiden je om juiste keuzes te maken & jouw freelance verhaal succesvol te starten. Neem onderstaand contact met ons op en wij koppelen zo snel mogelijk terug.